Om Runesten Raadgivning ApS

Bygherrerådgivning og projektledelse i Allerød

Bygherrerådgivning og projektledelse i Allerød

Vi er medlem af FRI

Troværdig og loyal Bygherrerådgivning og projektledelse i Allerød, som er medlem af FRI, med sans for optimering og koordinering, til kundens tilfredshed.

Runesten Rådgivning består af bygherrerådgiver og projektleder med over 40 års erfaring fra rådgivning og byggebranchen. 

Vi går forrest når bygherren har brug for rådgivning helt fra ideoplæg til 5 årsgennemgang det gælder både professionelle og private bygherre samt købere der er har brug for assistance ved afleveringer og overtagelser af byggerier eller boliger.

Vi tilbyder også projektledelse  i Allerød og via vores mange års erfaring inden for projektering og rådgivningsområdet samt mange år i udførelsesfasen giver det os et stort overblik til at koordinere og optimere projekterne så bygge tid og økonomi minimeres.

Troværdig & loyal bygherre, som er medlem af fri

Ring og hør nærmere

Stor ekspertise

Inden for byggebranchen

Seneste projekter

I hele Danmark

Byggebranchen skifter tit fokusområder og vi er altid parat til at følge med, og sætte ind der hvor der er kunderne har brug for assistance. Vi har folk med over 40 års erfaring inden for byggebranchen og kan derfor tibyde ekspert viden i flere forskellige arbejdsområder:

BYGHERRERÅDGIVNING

Bygherrerådgivning fra ide til 5 års gennemgang udføres iht. Ydelsesbeskrivelser for Bygherrerådgivning FRI og PAR.

PROJEKTERINGSLEDELSE

Projekteringsledelse udføres iht. Ydelsesbeskrivelser for Byggerie og Planlægning FRI og PAR.

KØBERRÅDGIVNING

Bistand i forbindelse køb af lejilheder. Udarbejdelse af liste over indflytningsmangler. Beggeledelse og Tilsyn int. Ydelsebeskrivelsefor Byggerie og Planlægning FRI og PAR.

- Peter Runesten Petersen

Indehaver og medlem af FRI

Go to Top