Troværdig og loyal projekteringsleder og bygherrerådgiver i Allerød

Runesten Rådgivning ApS

Sans for optimering og koordinering

Runesten Rådgivning er bygherrerådgiver i Allerød

Runesten Rådgivning består af projekteringsleder og bygherrerådgiver i Allerød med over 40 års erfaring fra rådgivning og byggebranchen.

Vi går forrest når bygherren har brug for rådgivning helt fra ideoplæg til 5 årsgennemgang det gælder både professionelle og private bygherre samt købere der er har brug for assistance ved afleveringer og overtagelser af byggerier eller boliger.

Vi tilbyder også projekteringsledelse og via vores mange års erfaring inden for projektering og rådgivningsområdet samt mange år i udførelsesfasen giver det os et stort overblik til at koordinere og optimere projekterne så bygge tid og økonomi minimeres.

Bygherrerådgiver i Allerød

Vores aktiviteter og arbejds områder

Byggebranchen skifter tit fokusområder og vi er altid parat til at følge med, og sætte ind der hvor der er kunderne har brug for assistance. Vi har folk med over 40 års erfaring inden for byggebranchen og kan derfor tilbyde ekspert viden i flere forskellige arbejdsområder:

BYGHERRERÅDGIVNING FRI og PAR

Bygherrerådgivning fra ide til 5 års gennemgang udføres iht. Ydelsesbeskrivelser for Bygherrerådgivning FRI og PAR.

PROJEKTERINGSLEDELSE

Projekteringsledelse udføres iht. Ydelsesbeskrivelser for Byggerie og Planlægning FRI og PAR.

KØBERRÅDGIVNING

Bistand i forbindelse køb af lejilheder. Udarbejdelse af liste over indflytningsmangler. Beggeledelse og Tilsyn int. Ydelsebeskrivelsefor planlægning og bygherrerådgivning FRI og PAR.

Seneste projekter

Projekter

Vores kunder

Vi sætter stor pris på vores kunder som vi gennem mange år har haft et godt samarbejde med.